Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ease Travel Clinic is powered by het Academisch Ziekenhuis Maastricht en de GGD Zuid-Limburg. Regelmatig faciliteert Ease dan ook wetenschappelijk onderzoek naar infectieziekten en de bestrijding hiervan. Op deze wijze draagt Ease Travel Clinic bij aan een verdere ontwikkeling van kennis en kwaliteit op dit vlak.

Naast het wetenschappelijk onderzoek steunt Ease Travel Clinic de stichting Global Exploration in hun activiteiten.

Gezondheidsonderzoek

Bij Ease Travel Clinic & Health Support vindt ook gezondheidsonderzoek plaats. Dit is medisch-wetenschappelijk onderzoek, waarbij wij gebruik maken van al verzamelde medische gegevens en/of afgenomen lichaamsmateriaal, bijvoorbeeld bloed of lichaamsweefsel. Het gaat hier niet om wetenschappelijk onderzoek waarbij wij van u een inspanning vragen.

Volgens de wettelijke regeling mogen uw medische gegevens en/of lichaamsmateriaal voor gezondheidsonderzoek worden gebruikt, voor zover deze gegevens voor het onderzoek nuttig zijn. Bij gezondheidsonderzoek hoeven wij uw toestemming niet te vragen, op de voorwaarde dat deze gegevens door uw arts van een nummer voorzien – gecodeerd – zijn. Zo kan de onderzoeker niet zien van wie de gegevens afkomstig zijn.

Als u bezwaar hebt tegen een dergelijk gebruik van uw gegevens en/of lichaamsmateriaal, kunt u dit kenbaar maken door het invullen van een formulier. U kunt hiervoor mailen naar ease@mumc.nl, dan nemen wij contact met u op.

Ease Travelclinic & Health Support

Over Ease

Ease Travel Clinic & Health Support is gespecialiseerd in de preventieve gezondheidszorg en het uitvoeren van vaccinatieprogramma’s op maat. Wij verzorgen bedrijfsvaccinaties, groepsvaccinaties, reisvaccinaties en advies. Onze verpleegkundigen geven je persoonlijk advies en de benodigde inentingen op basis van de beroepsrisico's, je gezondheid en situatie. Je kunt terecht bij één van onze vier vestigingen in Limburg. Ease is powered by GGD Zuid-Limburg.

Afspraak maken?

Bel ease!
088-0049149

Ma t/m Vr 08:00 - 17:00 uur

Contact

Postbus 5800
6229 HX Maastricht
088-0049149
ease@mumc.nl