Afspraak maken

Een afspraak maken

Afspraken kun je eenvoudig online maken, 24 uur/dag.  Kies hiervoor de vestiging bij jou in de buurt. Wanneer de afspraak online gemaakt is ontvang je van ons altijd een bevestigingsmail. Als je deze niet ontvangt is de afspraak niet gemaakt (check wel even de spamfolder voordat je het opnieuw probeert). Het is belangrijk dat je bij het vastleggen van een online afspraak kiest voor het juiste consult in verband met de tijdreservering.

Aan de slag bij een nieuwe werkgever?

Heeft u van ons een uitnodiging ontvangen? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken op het nummer 088-0049149. U kunt ook online een afspraak inplannen.

Aan de slag als medewerker bij het MUMC+?

Dan kunt u zich melden bij ons in de kliniek in Maastricht, Vanaf 1 juni 2022. Een afspraak maken is niet nodig. Ons inloopspreekuur is hiervoor speciaal geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8:30- 12:00. Houd rekening met een eventuele wachttijd afhankelijk van de drukte.

Let op: Gebruik je afweer onderdrukkende medicatie of heb je een aandoening waarvoor je onder behandeling bent bij een specialist dan kan het voorkomen dat onze artsen willen overleggen met je behandelaar. Deze zijn op zaterdag voor ons niet bereikbaar. Indien je op zaterdag je afspraak plant dan kan het voorkomen dat je op een later moment nog een keer terug moet komen.

Intakeformulier
In de bevestigingsmail ontvang je voor elke persoon een persoonlijke link om het digitale intakeformulier in te vullen. Om beveiliging van je persoonsgegevens te waarborgen ontvang je geen terugmelding per mail. Maak voor je eigen gebruik een afdruk voordat je het formulier verstuurt.

Als je geen mailadres hebt opgegeven kun je het intakeformulier downloaden en invullen. Vergeet niet om het formulier te ondertekenen en mee te nemen!

Ease is niet aansprakelijk voor verlies van of schade aan uw eigendommen bij het bezoek aan een van onze klinieken.

Ga je pas over een tijdje op reis?

Vul dan de vaccinatieplanner voor een automatische vaccinatie-alert per mail!

Ease Travelclinic & Health Support

Over Ease

Ease Travel Clinic & Health Support is gespecialiseerd in de preventieve gezondheidszorg en het uitvoeren van vaccinatieprogramma’s op maat. Wij verzorgen bedrijfsvaccinaties, groepsvaccinaties, reisvaccinaties en advies. Onze verpleegkundigen geven je persoonlijk advies en de benodigde inentingen op basis van de beroepsrisico's, je gezondheid en situatie. Je kunt terecht bij één van onze vier vestigingen in Limburg. Ease is powered by GGD Zuid-Limburg.

Afspraak maken?

Bel ease!
088-0049149

Ma t/m Vr 08:00 - 17:00 uur

Contact

Postbus 5800
6229 HX Maastricht
088-0049149
ease@mumc.nl